Predivne vijesti, Ilda Šaulić se od gubitka bebe jedva oporavila, sreća je pokucala na njena vrata: "Četiri godine skupljam hrabrost"

Predivne vijesti, Ilda Šaulić se od gubitka bebe jedva oporavila, sreća je pokucala na njena vrata: “Četiri godine skupljam hrabrost”

Ona je itekako mogla biti još više medisjki zastupljena ali očigledno ne želi. Ilda je kćerka jednog od najpoznatijih pjevača, pjevača kojeg su prozvali “kralj narodne muzike” pjevača koji nažaIost više nije s nama, ali je iza sebe ostavio svoje nasljednike koji se bore da nikada ali nikada ne bude zaboravljen:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

 

Široke narodne mase su sada imale prilike da pročitaju šta Ilda smijera, to vide kao jedan veliki koncert gdje će biti puno poznatih i gdje će se pjevati samo pjesme od njenog oca, p0kojnog kralja narodne muzike. Iza sebe je ostavio dosta pjesama vrijednih pomena, a kako kažu dok čovjek živi u srcima onih koji ga vole, živi vječno, a Šabana su svi voljeli. On će živjeti vječno i kroz svoje pjesme, to znamo.

Naime, svi znamo da je Ilda u sretnom braku sa Bojanom, imaju kćerku Emu, ali su imali i jedan slučaj gdje je ona ostala u drugom stanju i nažaIost izgubila bebu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *