Fotografija koju smo svi čekali: Anđelka blista u vjenčanici, Marko pored nje prelijep i elegantan - čestitke stižu sa svih strana

Fotografija koju smo svi čekali: Anđelka blista u vjenčanici, Marko pored nje prelijep i elegantan – čestitke stižu sa svih strana

Moramo da kažemo kako je ona jedna jako poželjna i jedna voljena glumica. Anđelka je imala tkave uloge da su je ljudi svim srcem zavoljeli, ona je šarmantna, komična žena koja umije da skrene veliku pažnju na sebe. Iako je niska, kako kažu široke narodne mase veća je od brojnih svojih kolegica, veliki je čovjek i neko ko nije po svaku cijenu željan medijske pažnje.

Ona živi svoj život, a mediji su tu da pišu o tome, željela ona to ili ne. Ona se prije jedno 10tak godina prvi put udala, tada je radila kao voditeljica i malo ko zna da je na njenoj svadbi pored nje dok je blistala u vjenčanici stajao njen sadašnji dečko, neko kome će roditi dijete, Marko.

Kako vidite na fotografiji to je istina, a sada smo došli do saznanja da je Marko bio prijatelj njenog bivšeg supruga, i široke narodne mase misle da je on samo čekao tren da je osvoji i da je oduvijek zaljubljen u nju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *