Tužna ispovijest bake MiIene razara srca: "Rodila, podigla, sve im dala, a tako mi vraćaju - kćer mi dinara ne da, kod sina snaja vodi glavnu riječ, jedem makarone od 3 dana.."

Tužna ispovijest bake MiIene razara srca: “Rodila, podigla, sve im dala, a tako mi vraćaju – kćer mi dinara ne da, kod sina snaja vodi glavnu riječ, jedem makarone od 3 dana..”

Kada pomenemo život, vidimo po ovoj baki kako nekada djeca umiju da bdu hIadna prema svojim roditeljima. Ova žena je komšinici ispričala priču a ona je sve to objavila, kako kaže, pomozite baki Mileni od 70 godina za koju djeca ne mare. Ona je željela razgovor, popiti s nekim kafu i koji dinar kako bi plaćala režije i kupovala da jede.

Ona ima kćerku i sina, kako možete da vidite po samom naslovu, a najveća njena greška što su je odveli da svu imovinu prepiše diretno na njih, kako je rekla, od tad asu prestali da je gledaju kao majku. Sin joj govori da je u njegovoj kući, iako je to njena kuća koju mu je poklonila, daje joj snajka stare makarone da jede, a kćerka nema emocina, ni dinara joj ne da.

Ona kaže nije joj jasno šta je to podigla, hranila ih je , pazila i tako joj vraćaju. Priča koja je srca sIomila svima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *