Seka Aleksić odrastaIa u bijedi a danas je sretna samo zbog jedne stvari: "Ne volim da se prisjećam, ali prošIa sam g0Igotu, danima smo bili gIadni.."

Seka Aleksić odrastaIa u bijedi a danas je sretna samo zbog jedne stvari: “Ne volim da se prisjećam, ali prošIa sam g0Igotu, danima smo bili gIadni..”

Kada pomenemo Seku svi znamo da ona ima svaršenu porodicu kojoj se posvetila i zbog koje je karijeru stavila u drugi plan. Ona je sama rekla kako je kao dijete imala samo jednu želju da ima porodicu da čovjek kojegizabere bude savršen otac, ona ima 2 sina i savršenog supruga, na to je počela da plače.

Kaže da je kao mala prošla dosta toga, nešto što nijedno dijete tako malo ne bi trebal oda vidi i da čuje, ona je vidjela. Otac joj je puno pio, majka se borila kao lavica da djeci da što je više moguće, ali nije mogla sama, pa je kako kaže Seka zato počela jako mlada da radi, možda je to i trebalo tako, možda je zato postala toliko poznata i popularna:

Njena jedina želja je da joj sinovi budu sretni i ona se maksimalno trudi da to tako bude. Koje je vaše mišljenje o njoj ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *