Sjećate se nje? Družila se sa ekipom "Vidimo se u ČituIji", pa se udala za fudbalera - PogIedajte kako izgleda u 5. deceniji (Foto)

Sjećate se nje? Družila se sa ekipom “Vidimo se u ČituIji”, pa se udala za fudbalera – PogIedajte kako izgleda u 5. deceniji (Foto)

Njeno ime je Sonja Lazetić koja se udala za fudbalera Nikolu Lazetića, a najpoznatija je javnosti ostala po ulozi u filmu o krim1nalcima “Vidimo se u čit’ulji”.

U današnje vrijeme se Sonja bavi sa ugostiteljstvom, te ima četvero djece. Ona je vlasnica jednog veoma poznatog restorana koji se nalazi u Beogradu. Ona je do 24. godine r0dila čak troje djece, kćerke Elenu i Nikolinu, te sina Andereja kojeg je dobila sa p0kojnim suprugom Goranom Marićem.

Brak sa Nikolom joj je donio još jednog dječaka sina Luku kojem je Sonja inače kao druga mama. Prošlo je mnogo godina od kada se snimao kratki film u kojem je imala ulogu i po kojem se nje ljudi najviše sjećaju, a u današnje vrijeme je u petoj deceniji, pa se može reći da izgleda i dalje zaista nevjerovatno, kao što ćete moći i sami da pogledate.

Vidi se i po njenom licu da je danas sretna u životu, te da živi lijep život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *