Vjerovali ili ne, ovdje spava Sergej Trifunović: Zavirite u sobu poznatog glumca, sir0tinja, propali drveni krevet - zar je moguće da su najljepše žene ovdje dolazile?

Vjerovali ili ne, ovdje spava Sergej Trifunović: Zavirite u sobu poznatog glumca, sir0tinja, propali drveni krevet – zar je moguće da su najljepše žene ovdje dolazile?

Kada pomenemo Sergeja, moramo da kažemo kako se on razlikuje od ostalih poznatih i slavnih. Kako? Naime, ostali nas tjeraju da mislimo kako oni žive savršen život, kako nikad nemaju problema, kako im je sve glamur, ali naravno da to nije tako. Svi smo mi na istom, smao nismo poznati, svako ima svoje probleme, a on nam je prikazao kako svi oni poznati žive jednostavno, kako imaju jednostavne domove, kuhaju jednostavnu hranu i funkcionišu normalno.

Ukoliko je o njedan od rijetkih koji ovako funkcioniše ljudi su mu čestitali. Možemo svaki dan na društvenim mrežama da vidimo njegov stan ,objavljuje kako kuha u njemu a sada su svi ostali u čudu kada je objavio sliku spavaže, mnogi misle da je sr0tinjski za takvog glumca, i pitaju se zar je moguće da je najljepše dame dovodio  u taj krevet. Pogledajte i sami sliku ispod ovog teksta pa donesite sami sud o istoj:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *