Penzionerka vidjela da nešto mrda među bananama iz Lidla: 0vaj prizor nije očekivala - 0vo je užas - g0re društvene mreže (Foto)

Penzionerka vidjela da nešto mrda među bananama iz Lidla: 0vaj prizor nije očekivala – 0vo je užas – g0re društvene mreže (Foto)

Ova priča dolazi od penzionerke Džen đovinaco kojoj je 71 godina i koja dolazi iz Velike Britanije, a situacija je bila takva da je svratila do prodavnice gdje je kupila voće, a između svega i banane.

Kada je došla kući, htjela je pojesti jednu bananu, ali je onda primijetila da se nešto mrda među njima, pa je otkrila da je u pitanju mala žaba. Pozvala je služu za zaštitu životinja i tada se ispostavilo da je to žaba iz obale Slonovače koja je bila udaljena 5 hiljada kilometara od supermarketa u Epsomu u oblasti Sari.

Penzionerka se potrudila maksimalno za tu žabu koja je na kraju odnešena iz njene kuće na drugo mjesto, a ovo je bila situacija koja se ne viđa baš tako često. Sigurni smo da vam je ova priča bila zanimljiva, a sada nam recite koje je vaše mišljenje vezano na ovu temu. Ova žaba živi pretežno u suptropskim ili tropskim ravničarskim šumama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *