0vo je majka Maje Marinković: Kćerka imala na koga da se ugled, zgodna prelijepa crnka, muškarcima viIice paIe - i za nju pričali "mala je daIa"

0vo je majka Maje Marinković: Kćerka imala na koga da se ugled, zgodna prelijepa crnka, muškarcima viIice paIe – i za nju pričali “mala je daIa”

Od kako je Maja Marinković ove godine ušla u novu sezonu rijaliti programa gdje provodi već nekoliko godina, svi imaju prilike da gledaju šta se dešava.Svi imamo prilike da gledamo kako Maja iz sezone u sezonu pravi greške koje će je koštati, kako vidimo Zvezdan je poslije Ane i Aneđel malo prošetao, ali to nije tema, pa ćemo se zato sada okrenuti na Maju.

Maja je znala da proziva djevojke za mnogo toga, a na kraju je maIa dala svima i kako kažu za njenu mamu se tako pričalo, pa možda kuška neće daleko od stabla? Pogledajte u nastavku teksta kako izgleda njena majka, one nisu imale u prvoj sezoni kontakt ali su se poslije kako saznajemo pomirile. Prelijepa i jako zgodna crnka, imala se Maja na koga ugledati i od koga genetiku povući:

Kako vidite, Taki se nije puno promijenio, samo je nabacio koji kilogram viška, pisali su ljudi u komentarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *