"Boje me se!" Melina Džinović prošla pored sina Kana kao da ga ne poznaje, a evo šta je rekla o njihovom odnosu!

“Boje me se!” Melina Džinović prošla pored sina Kana kao da ga ne poznaje, a evo šta je rekla o njihovom odnosu!

Šokantno je saznanje da je Melina Džinović nasilno ušla u kuću Harisa Džinovića na Senjaku, gdje živi njen bivši suprug s dvoje djece, Kanom i Đinom. Medije je brzo privukla vijest koja se brzo proširila poput bijesnog požara. Brzo su se okupili ispred raskošne vile u kojoj se dogodio incident.

Haris, koji je svjedočio provali, odmah se obratio vlastima, zbog čega je Melina žurno otišla svojim automobilom. Melinina nesvjesnost prisutnosti vlastitog sina Kana bila je i zapanjujuća i uznemirujuća, kao da ga nije mogla prepoznati.


Unatoč trenutnoj napetosti u njihovoj vezi, modna dizajnerica nedavno se pozabavila tom temom, a pozabavila se i njihovom djecom. Melina je svojedobno izrazila zadovoljstvo djecom, istaknuvši da ne gaje ljutnju i da su obična djeca. Njihovo ponašanje smatra potpuno tipičnim, sličnim ponašanju bilo koje druge djece.

Uz pažljivo praćenje i društvo pouzdanih prijatelja, oni se uključuju u aktivnosti primjerene njihovoj dobi na odgovarajućim lokacijama. Melina je priznala da su djeca podložnija strahu od nje same. Prepoznala je potrebu da netko preuzme tu ulogu, ali je naglasila opću ravnotežu među njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *