“Crna Dragana 3 godine praviš farsu od braka koji nemaš" Jeremićka žestoko o razvodu Dragane Mirković: “Moraš da promijeniš stilistu i smršaš”

“Crna Dragana 3 godine praviš farsu od braka koji nemaš” Jeremićka žestoko o razvodu Dragane Mirković: “Moraš da promijeniš stilistu i smršaš”

Voditeljica Jovana Jeremić s velikim je žarom prenijela svoje osjećaje povodom raspada braka pjevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića. “Uprkos društvenim očekivanjima da žene daju prednost porodičnom životu u odnosu na karijeru, Dragana prkosi toj normi. Čak i kao multimilijunašica, ostaje posvećena svojoj uspješnoj karijeri. Ova velika predanost je izbor od kojeg čak ni pojedinci velike prominentnosti, poput Rockefellera, ne bi razmišljali da ga napuste.”

Povodom pjevačičinog braka sa suprugom Tonijem, Jovana Jeremić istaknula je važnost zalaganja za sebe u partnerskom odnosu. Bitno je afirmirati se i odlučno odgovoriti kada se suočite s nevjerom i nepoštovanjem, čak i ako to zahtijeva raskid veze.

“Jesmo li upoznati s Tonijevim identitetom? Imovinu koju Toni ima zapravo je izgradio njegov otac, a ne Toni osobno. Na Tonijevu percepciju o tome tko je on bio utjecao je način na koji je komunicirala s njim. Dragana treba da pronađe stilistu i da smrša, jer se previše opustila.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *