Da li je moguće da je toliko starija? Evo kolika je razlika u godinama između Seke Aleksić i Veljka (Foto)

Da li je moguće da je toliko starija? Evo kolika je razlika u godinama između Seke Aleksić i Veljka (Foto)

Onog trenutka kada ga je Seka Aleksić ugledala, imala je urođeno shvatanje da je Veljko osoba s kojom je suđeno da dijeli svoje postojanje. “Pri susretu s Veljkom, moja neposredna privlačnost prema njegovom vanjskom izgledu natjerala me da na trenutak zatvorim oči i sa sigurnošću pomislim: “On je osoba s kojom ću stupiti u brak.” Činilo se kao da među nama bez napora teče instinktivno razumijevanje, vidljivo ne samo u njegovu pogledu nego u svakom aspektu njegova postojanja.”

Godine 2010. pala je odluka da svoju ljubav učvrste svetom bračnom vezom, a Seka je željno iščekivala trenutak kada će izgovoriti značajnu riječ “da”. Od samog početka njihove zajednice smatrali su se besprijekorno skladnim parom u svakom pogledu, uključujući i njihovu besprijekornu fizičku vezu. Postojanje razlike u godinama nikada nije predstavljalo prepreku njihovoj vezi.


“Čvrsto vjerujem u važnost godina i uvjerena sam da moj suprug i ja imamo idealnu razliku u godinama.” – rekla je jednom prilikom Seka Aleksić, koja će u aprilu napuniti 43 godine, a ponosno otkriva da je dvije godine starija od Veljka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *