Danas sin Miloša Bikovića puni šest meseci: Ivana Malić u to ime objavila prvu Vasilijevu fotografiju, pljunuti tata

Danas sin Miloša Bikovića puni šest meseci: Ivana Malić u to ime objavila prvu Vasilijevu fotografiju, pljunuti tata

Prošlo je točno šest mjeseci od dolaska sina Miloša Bikovića. O Milošu je bilo dosta medijskog izvještavanja jer je njegov sin rođen na isti dan kad i njegov otac, što ga čini iznimno pažljivim i divnim poklonom.

U početku uvjeren da to što će postati otac neće imati nikakvog utjecaja na njega, mladi i uspješni glumac doživio je duboku metamorfozu kada je u potpunosti prigrlio svoju novu ulogu. Unatoč uvjerenju da će se prilagoditi njegova zaručnica Ivana Malić i njihov sin Vasilije, istina se pokazala sasvim suprotnom.

Zanosna odvjetnica i njezin sin odmah su nakon poroda krenuli u akciju i brzo poslali Miloša u Rusiju, gdje je trenutno zadubljen u svoje poslove. Prošlo je pola godine otkako su se preselili na tu destinaciju.

Nevjerojatno iskustvo letenja ruskim zrakoplovom, laganih šetnji i nježnih dodira donosi im neizmjernu radost. Štoviše, utjehu nalaze u raskošnoj udobnosti veličanstvenog stana iz kojeg se pruža slikovit pogled na hram. Vasili se neprimjetno prilagođava rutini Ivana i Miloša, dok se oni navikavaju na njegove navike. Što je najvažnije, svi se razvijaju i cvjetaju u skladu.

Rast djeteta jasno je vidljiv na svakoj fotografiji koju dijele njegovi ponosni roditelji. Kako bi obilježili njegovu šestomjesečnu prekretnicu, glumčevi odani obožavatelji bili su počašćeni divnim izborom slika i kolažem koji oduzima dah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *