Dragana Mirković prijavila krivično djelo nakon razvoda! Hitno se oglasila zbog problema sa djecom, policija mora da reaguje (Foto)

Dragana Mirković prijavila krivično djelo nakon razvoda! Hitno se oglasila zbog problema sa djecom, policija mora da reaguje (Foto)

Dragana Mirković trenutno prolazi kroz težak period u životu, a najveća nedaća je brakorazvodna parnica sa suprugom Tonijem Bijelićem koja je u tijeku. U nedavnom događaju, Dragana je iznijela na vidjelo obmane nepoznate osobe koja se maskirala u njezinu kćer Manuelu. Osjećajući jaku dužnost, smatrala je potrebnim upozoriti širu javnost na postojanje ovog lažnog profila na društvenim mrežama.

Prema Mirkovićevim riječima, Manuela je poduzela potrebne mjere opreza kako bi zaštitila svoje profile, ističući da su svi pojedinci koji se predstavljaju kao ona prevaranti i bave se kriminalnim aktivnostima. U nastavku možete pogledati objavu pjevačice u kojoj je spominjala ovaj slučaj:

Istog dana kad je Dragana Mirković otkrila lažni internetski identitet svoje kćeri, uspjela je očarati svoje vjerne pratitelje zadivljujućom fotografijom snimljenom unutar raskošnih zidina njezinog veličanstvenog dvorca. Na ovoj fotografiji odiše neospornom privlačnošću i sofisticiranošću, ukrašena blistavom svijetloplavom kombinacijom koja savršeno nadopunjuje njezin blistavi osmijeh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *