Evo kako je Anastasija izgledala prije svih estetskih korekcija: Kao da nije ista djevojka, špicasta brada, tanke usne i skroz drugačiji nos

Evo kako je Anastasija izgledala prije svih estetskih korekcija: Kao da nije ista djevojka, špicasta brada, tanke usne i skroz drugačiji nos

Tokom boravka u Beogradu, Anastasija, nasljednica Cece Ražnatović, otvoreno je priznala učešće profesionalaca u poboljšanju njenog fizičkog izgleda. Naime, otvoreno je govorila o svojoj odluci da poboljša obrve i usne, posebno tokom proslave Nikoldana u njenoj porodičnoj kući.

Osim toga, dotakla se niza drugih tretmana koje je ranije iskusila. Baš nedavno, njena majka je objavila retrospektivnu fotografiju na kojoj su oboje, živopisno prikazujući nevjerovatnu transformaciju koju je prošla.

Uočljiva transformacija u izgledu Anastasije Ražnatović uključivala je značajnu izmjenu njenog nosa i blago smanjenje veličine usta. Ipak, važno je napomenuti da je Cecina kćerka bila transparentna u vezi sa svojom odlukom da se podvrgne operaciji nosa i usana.

U tom periodu je izrazila svoje nezadovoljstvo nosom i donijela odluku da se podvrgne samo jednoj proceduri. Njen nos je bio jedini izvor njene nesigurnosti, pa je svoju pažnju usmjerila isključivo na njega. Sa jednostavnom željom za promjenom, nastavila je s operacijom i time je narativ završen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *