Godinama vam je pred očima, a niste znali da je Berčekov sin! Ovaj poznati umjetnik je njegov nasljednik (Foto)

Godinama vam je pred očima, a niste znali da je Berčekov sin! Ovaj poznati umjetnik je njegov nasljednik (Foto)

Nikola Berček, sin Aleksandra Berčeka, pokazao je snažnu umjetničku strast, nastavljajući očevo naslijeđe u svijetu filma i umjetničkog izražavanja. Slijedeći očeve poznate stope, Nikola je krenuo na svoje jedinstveno putovanje u carstvo filmskog stvaralaštva.

Nikola Berček, sin Aleksandra Berčeka, poznat je po iznimnom scenografskom umijeću. Ne samo da ima neizostavnu ulogu u produkcijskom procesu, već značajno doprinosi napretku raznih domaćih filmskih projekata. Njegovo se ime nalazi u odjavnoj špici nekoliko filmova, što je čvrst dokaz njegovog aktivnog angažmana u brojnim kreativnim pothvatima.

Njegov talent prikazan je u popularnim televizijskim serijama kao što su “Tajna vinove loze” i “Jagode”, kao i u filmovima kao što su “Profesionalac” i “Pad u raj” gdje je doprinio svojim iznimnim vještinama.

U proteklih 17 godina Nikola se angažmanom u “Autoparku” profilirao kao vrsni gitarist na alternativnoj glazbenoj sceni. Nikola je trenutno aktivno angažiran na zajedničkom projektu pod vodstvom Sandre Mitrović, perspektivne i talentirane mlade redateljice. Pogledajte kako Nikola izgleda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *