“Melina je naveliko pričala u salonu šta radi, grozna je bila!” Vesna Đogani je popljuvala i otkrila da je htjela reći Harisu za švaleraciju

“Melina je naveliko pričala u salonu šta radi, grozna je bila!” Vesna Đogani je popljuvala i otkrila da je htjela reći Harisu za švaleraciju

Razvod Meline i Harisa Džinovića izazvao je razne reakcije, pa tako i izjavu pjevačice Vesne Đogani. Đogani je priznala da je znala za Melinino ponašanje i nije ostao zatečena kada je čula detalje situacije. “S velikom tugom se obraćam na žalosne postupke Meline. Naša svijest o njezinom lošem ponašanju proizlazi iz njezinih redovitih posjeta salonu.

Na naš užas, imala je tendenciju monopolizirati rasprave svojim neprestanim prepričavanjem osobnih stvari. Na naše veliko iznenađenje, ponosno bi se hvalila svojim postupcima svakome tko bi je htio poslušati. Bili smo apsolutno zapanjeni smjelošću situacije. Moji prijatelji i ja smo vodili raspravu o tome, uključujući i Đoleta, i jednoglasno smo zaključili da je to zaista grozno.”

Harisa je Vesna držala u neznanju zbog Đoletovog uplitanja, koji je upozoravao da se ne miješa. Prema Vesni, razlika u godinama ne bi trebala biti prepreka u ljubavnom partnerstvu. U prisutnosti prave ljubavi, ove razlike ne bi trebale izazivati ​​brigu. Umjesto toga, obje osobe trebaju pozdraviti priliku da rastu i razvijaju se jedna uz drugu kako vrijeme prolazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *