Nakon 10 godina braka i troje djece saznali smo istinu koja nas je uništila! Uradila sam DNK test i sad mi svi kažu da se razvedem (Video)

Nakon 10 godina braka i troje djece saznali smo istinu koja nas je uništila! Uradila sam DNK test i sad mi svi kažu da se razvedem (Video)

Selina i Joseph Quinones, par iz Colorada, našli su se nespremni nepredviđenim vijestima koje bi mogle imati trajan utjecaj na njihove živote nakon što su proveli 17 godina u odanoj vezi i podigli troje djece. Nakon više od deset godina braka, Selina je odlučila istražiti svoje obiteljsko nasljeđe i uključiti se u sveobuhvatno ispitivanje DNK, otkrivajući složenu mrežu obiteljskih veza. Ali, čim je počela razotkrivati ​​slojeve svoje loze, naišla je na doista zapanjujuće otkriće – njezin suprug Joseph zapravo joj je rođak!

Moj suprug i ja stupili smo u svetu bračnu vezu 2006. godine. Tijekom naše zajednice bili smo blagoslovljeni dolaskom troje prekrasne djece. Tek nakon nekog vremena naišli smo na nepredviđeno otkriće – dijelimo obiteljsku vezu kao rođaci. Središte mog svemira čine moj supružnik i potomci, a tu smo prepreku trijumfalno svladali. Svako pojedino naše dijete ima puni broj prstiju na rukama i nogama.

Nakon što je primila vijest, Selina je situaciju okarakterizirala kao “poražavajuću”, ali neobično, njezino emocionalno stanje ostaje nepromijenjeno. Osim toga, ona izražava duboku ljubav prema svom supružniku i ostaje neuznemirena negativnim primjedbama i prijedlozima šire javnosti, koji je mole da raskine njihovu bračnu zajednicu.

@qkintribe #CapCut ♬ Whats a soulmate – csbyeol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *