Niste ni slutili koliko su moćne tablete za mašinsko pranje sudova: Ne koriste se samo za pranje suđa

Niste ni slutili koliko su moćne tablete za mašinsko pranje sudova: Ne koriste se samo za pranje suđa

Tablete za pranje suđa su od iznenađujuće koristi kada je u pitanju čišćenje raznih predmeta u vašem domu, a sada ćemo pričati o par primjera kako ih sve možete koristiti.

Rerna: Kako bi vi očistili unutrašnjost rerne, pogotovo staklo ili vrata od rerne, onda možete upotrijebiti tabletu za mašinsko prnje suđa umočenu u toplu vodu, a to će da vam pomogne u uklanjanju ostataka hrane i vraćanju sjaja.

Mrlje od kafe ili čaja: Mrlje od kafe ili čaja sa šoljica možete da uklonite tako što ćete da ih namočite u toploj vodi sa tabletom za pranje suđa i poslije sat vremena bi sve mrlje trebale nestati.

Čišćenje kante za smeće: Kako bi dubinski očistili kantu za smeće, onda je možete napuniti sa toplom vodom pa ubaciti tabletu za pranje suđa i to ostavite sat vremena da stoji, pa isperite sa vrućom vodom.

Čišćenje wc šolje: Tabletu za suđe možete ubaciti u wc šolju pa ostavite to da se rastvori dok vi čistite ostatak kupatila, pa nakon toga ribajte wc šolju, dok će vam tableta pomoći da uklonite tvrdokorne mrlje i naslage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *