Oče, slomio si nas! Nakon ovog Markovog poteza Toni Bijelić totalno zanijemio (Foto)

Oče, slomio si nas! Nakon ovog Markovog poteza Toni Bijelić totalno zanijemio (Foto)

Prošla je već sedmica otkako je Dragana Mirković javno izjavila da je njezina 24-godišnja zajednica s Tonijem došla do kraja. Postupci Marka Bijelića bili su potvrda da su djeca čvrsto stala iza svoje majke u ovom izazovnom vremenu. Nakon pomnog razmišljanja, Marko i Manuela odlučili su živjeti s majkom u dvorcu svojih predaka, dok se biznismen preselio i sada provodi svoje vrijeme između Austrije i Njemačke.

I dok je Toni oštro demantirao optužbe da je ostavio suprugu zbog mlađe ljubavnice, ponašanje Marka Bijelića pobudilo je sumnje u Tonijevu vjernost Dragani. Marko, dijete Dragane i Tonija, u ovom je teškom razdoblju pokazao nepokolebljivu solidarnost s majkom. Istovremeno, gajio je intenzivnu ogorčenost prema svom ocu. Markova odluka da prestane pratiti Tonija na društvenim mrežama nije ostavljala mjesta sumnji da je postao nezainteresiran za praćenje života svog oca.

Nedvojbeno je da će mediji još dugo biti zaokupljeni ovim razvodom, a nama ostaje da nagađamo je li Tonijev odlazak od Dragane potaknula mlađa osoba ili su u igri neki drugi čimbenici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *