Ovo je nova vila Tonija Bijelića u Opatiji: Ni slična dvorcu iz bajke, baš je spao na niže grane (Foto)

Ovo je nova vila Tonija Bijelića u Opatiji: Ni slična dvorcu iz bajke, baš je spao na niže grane (Foto)

Nakon više od dvadeset godina braka, Dragana Mirković i Toni Bijelić našli su se pred izazovnim izborom da raskinu svoju zajednicu. Zbog toga je poduzetnik napustio velebni dvorac iz 18. stoljeća koji im je nekoć služio kao zajedničko prebivalište.

On je u međuvremenu kupio značajnu nekretninu – konkretno, vilu smještenu u Opatiji – koju je ranije nazivao svojom “novom poslovnom rezidencijom”. Šuška se da trenutno uživa u vili. Sa svojim zapovjednim položajem na vrhu brda, vila pruža prekrasan pogled i ima izvrstan bazen.

Raskošna rezidencija u vlasništvu Tonija Bijelića u Opatiji stoji u oštroj suprotnosti s raskošnim dvorcem u Ebenfurtu. Priznata od strane brojnih međunarodnih online platformi, Dragana Mirković ne samo da je postigla nevjerojatan trijumf, već je i stekla pozamašno bogatstvo, učvrstivši svoj status najbogatije estradne umjetnice u regiji.

Prvi prioritet u sporazumu o razvodu bit će dvorac Ebenfurt, golemo imanje koje se prostire na impresivnih 12.000 četvornih metara, koje je prošlo opsežnu obnovu i trenutno se procjenjuje na više od 50 milijuna eura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *