Prija plastičnim 0peracijama promijenila lični opis: Važi za jednu od najljepših pjevačica, a evo šta je sve uradila na sebi

Prija plastičnim 0peracijama promijenila lični opis: Važi za jednu od najljepših pjevačica, a evo šta je sve uradila na sebi

Aleksandra Prijović je jedna od najtraženijih pjevačica u regionu, a tokom protekle godine je ona doživjela vrhunac u svojoj karijeri, a može se reći da je njen put prema slavi počeo u takmičenju “Zvezde Granda”, gdje je uspjela da iznenadi sve sa svojim talentom i harizmom.

Sve od tada se njena karijera samo poboljšavala iz dana i dan, a odlučnost i vjera u sebe nju nisu napuštale ni kada su bili najteži trenuci, dok je čak i prekinula školovanje kako bi se ona mogla potpuno posvetiti karijeri.

Nakon što je završeno takmičenje, Prijovićka nije radila samo na muzičkoj karijeri nego je ona i odlučila da posveti pažnju svom fizičkom izgledu, pa se tako može primijetiti da su estetski zahvati postali dio njenog života, što je samo i dodatno istaklo njen talenat, te pojavljivanje na sceni.

Estetski zahvati mogu da budu korisni, ali je najbitnije znati mjeru u svemu tome i ne pretjerivati kako bi se mogla sačuvati svoja autentičnost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *