Sedam mjeseci od razvoda Ivana Španović objavila sliku drugog muškarca: Srušeni snovi ne znače kraj, već početak (FOTO)

Sedam mjeseci od razvoda Ivana Španović objavila sliku drugog muškarca: Srušeni snovi ne znače kraj, već početak (FOTO)

Nakon objave razvoda, znatiželjna javnost ne prestaje razmišljati je li novi pratitelj Ivane Španović odigrao ulogu u njezinom razlazu od Vuleta, a sve bez riječi. Na kraju se zajednica raspala, jer je ljubav između njih nestala, zbog čega je sportaš izdao jedinu službenu izjavu kao odgovor.

Svjesno je izbjegavala druženje s muškarcima, pazeći da njezine objave na Instagramu budu isključivo posvećene profesionalnom sadržaju ili iskrenim snimkama iz izlazaka s prijateljicama.

Iz vizualne dokumentacije u obliku fotografija i videa vidljivo je da je Ivana Vuleta faktički prevazišla mučnu fazu svog postojanja ostavivši je u prošlosti. Pitanje je li nova jedinka pridonijela ovoj metamorfozi ostaje neizvjesno i može se utvrditi tek s vremenom.

Još nema odgovora na pitanje je li novi dečko Ivane Španović, o kojem se priča, zarobio srce cijenjene sportašice. Međutim, njezino vječno radosno lice navelo je mnoge na nagađanje da je ljubav izvor njezinog blistavog lica.

Nema sumnje da Ivana posjeduje nedvojbeno snažan entuzijazam za svoju odabranu karijeru, pokazujući izuzetnu predanost, ustrajnost i altruizam. Osim toga, nedavno je izašlo na vidjelo da je ona iznimna vrijednost momčadi.
U znak zajedništva, glasno je podržala svog kolegu Strahinju Jovančevića, koji nažalost nije ostvario uspjeh na natjecanju. Naime, Strahinja se oglasio na Instagramu porukom koja glasi: “Razbijanje snova ne znači završetak, već početak nove ekspedicije”. Sportaš je podijelio sliku na vlastitom Instagram računu, popraćenu dodatnim natpisom na engleskom jeziku.

Dugoročni utjecaj ostavine u potpunosti ovisi o izvršenju ostavine; bez valjane oporuke njegovo postojanje postaje ništavno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *