"Unaprijed planirano i smišljeno, sve nagovještava na ovo.." Igor Jurić o potrazi za Dankom: "Odgovor leži ovdje u Srbiji"

“Unaprijed planirano i smišljeno, sve nagovještava na ovo..” Igor Jurić o potrazi za Dankom: “Odgovor leži ovdje u Srbiji”

Jasno je, kako sugerira Igor Jurić, da nestanak Danka Ilića nije bio slučajan događaj, već sračunat i namjeran čin. Prisutnost različitih indikacija snažno ukazuje na prisutnost pomno orkestriranog plana koji je u konačnici rezultirao ovim incidentom. Trenutačno se ispituje i prolazi kroz proces provjere autentičnosti, video snimljen u Beču prikazuje mladu djevojku koja nevjerojatno podsjeća na nekoga danskog podrijetla.

“Nestala osoba i mlada djevojka dijele neobičnu sličnost. Izražavam svoju zahvalnost pojedincu koji je snimio ovu snimku jer ona predstavlja postignuće vrijedno pažnje za cijelu našu zajednicu. Ovim smo video zapisom ovu informaciju učinkovito prenijeli široj populaciji. Za raspisivanje tjeralice potrebna je opsežna istraga koja će se nesumnjivo provesti.

Iako ne možemo u potpunosti odbaciti ovu mogućnost, čvrsto sam uvjeren da je odgovor na ovu enigmu upravo unutar granica Srbije. Uz najveći oprez, vrlo sam svjestan trenutne situacije. Moja najveća želja i težnja je da porodica ostane neumiješana u ovu stvar, s obzirom na izazovan krajolik, lokaciju automobila i specifične okolnosti nestanka djeteta…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *